ERZURUM / YAKUTİYE - Yakutiye Halk Eğitimi Merkezi

Yakutiye Halk Eğitimi Merkezi

idari bina (442) 244 01 54
Adres
idari Bina Lalapaşa Mah. Mumcu Cad. Atatürk Evi Sok. Özel İdare İş Hanı No1 YAKUTİYE Açık lise Bürosu Rabia Ana mah. Prof.Dr. Recep Akdağ cad. Aliravi İlkokulu arkası Açık Lise Bürosu No10 Yakutiye/ERZURUM
Vizyon
Yakutiye HEM ve ASO Müdürlüğü ve tüm bağlı birimlerinde Türk MilliEğitim Sisteminde oluşturulacak çağdaş gelişmelere yön vermek, TürkMilleti´nin dünya milletleri içinde saygınlığını koruyacak değer-lerini benimseyen ´Bilim Çağının´ gerektirdiği bilgi, beceri ve dav-ranış özelliklerini yansıtan çağdaş teknolojinin etkin kullanımınısağlamak yoluyla, Türkiyede ve diğer ülkelerdeki eş değer kurumlarlayarışacak düzeye erişmiş kaliteli ve seçkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Erzurum il Merkezi ve merkeze bağlı köy ve kasabalarda, MilliEğitimsisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda yasa ve diğer mevzuatın uygulanması ve geliştirilmesi; Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda, milli birlik ve bütünlük içinde ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmanın desteklenmesi, hızlandırılması ve çağdaş uygarlı-ğınyapıcı yaratıcı, seçkin bir ortağı olan bireyler yetiştirilmesinde araç olan eğitim öğretim sürecini düzenleyen, eğitim sistemi ve işle- yişinin etkin birşekilde yerine getirilmesi, eğitim bilimlerindekiçağ- daş yenilik ve gelişmeleri takip ederek araştırmalar yapılarak geliş- tirilmesi; bağlı kursların ve çalışanların etkinlik ve verimlilikleri ile çalışan ve hizmet alanların memnuniyetlerinin artırılması ve gel- iştirilmesini sağlamaktır.
Öğretim Şekli :TAM GÜN - TAM YIL
KÖMÜR İLE.
Yerleşim Yeri
RABİA ANA MAH. RECEP AKDAĞ CADDESİ ALİ RAVİ İLKOKULU BAHÇESİ AÇIKÖĞRETİM LİSESİ İL İRTİBAT BÜROSU YUKARI YONCALIK 10/1 YAKUTİYE/ERZURUM
YUKARI YONCALIK SEMTİ YAKUTİYE
GERİ DÖNÜŞÜM KÜTÜPHANESİ BULUNMAKTADIR.